Om Oss

/Om Oss
Om Oss2019-05-06T11:21:01+00:00

Liedholms grundades 1948

Liedholms grundades av Folke Liedholm 1948, och vi har funnits i Helsingborg sedan dess.

Vi har ca 100 anställda. Liedholms ingår i Sundet Industrier som har 3 tillverkande företag runt om i Skåne och totalt ca 230 anställda.

Genom vårt läge i Helsingborg har vi nära till allt inom den heta Öresundsregionen, men också distribution via järnväg, lastbil och sjöfart. Vi finns dessutom mindre än en timme från Köpenhamns internationella flygplats och 30 minuter från Helsingborgs flygplats, så det är lätt att nå oss.

Vi strävar efter långsiktigt samarbete med våra kunder där vår kompetens, våra resurser och vår höga kvalité gör oss till det bästa alternativet. Genom att vi under 2012 blev en del av Sundet Industrier kan vi dessutom erbjuda bredare tjänster än någonsin förut i företagets över 70-åriga historia!

Vi fokuserar på att:

  • Tillverka tryckkärl, maskiner och moduler till kunder inom verkstads- och förpackningsindustri. Vi ska när så önskas kunna hantera hela produktionsprocessen vid legotillverkning
  • Erbjuda kunder hjälp med konstruktion, inköp/logistik, montage, elinstallation, dokumentation och slutprovning
  • Möta höga kvalitetskrav från våra kunder och anlitade klassningssällskap
  • Vara certifierade enligt en rad internationella process- och tillverkningsnormer som ASME U, PED (EN 13445) och ISO 9001/14001
  • Ha ett välutvecklat samarbete med både kunder, leverantörer och våra systerföretag inom Sundet för att snabbt kunna svara på frågor och erbjuda kompletterande tjänster.

Läs gärna mer om Våra Tjänster eller Våra Resurser

Nyheter

Bilder på vår arbetsplats