Liedholms 3000:e reaktor

Igår firade vi leveransen av vår 3000:e reaktor till Alfa Laval och då överraskade Alfa Laval oss med Peter Börjesson (VP Operations Global Sourcing) i spetsen då de visade sin uppskattning för vårt långa och fruktsamma samarbete. Det var med stolthet vi tog emot ett diplom och en 3D-printad minireaktor med texten ”For excellent cooperation and the achievement of manufacturing 3000 PureBallast reactors”.

En glad Tony Ståhlgren tog först emot diplomet av Peter Börjesson och sedan minireaktorn av Peter Nordström (R&D Manager, Pure Ballast) och Peter Sahlen (VD, AlfaWall).

Sedan påbörjades firande på Liedholms med alkoholfritt bubbel och goda smörrebröd från Café Hyacint. Ett stort tack till all personal som har gjort denna resa möjlig!

Liedholms har producerat PureBallast reactor sedan 2009 och varit med på en rolig och utvecklande resa från tillverkning av prototyper och utveckling av produkten till dagens serietillverkning med stora volymer. Vi ser det som frukten av ett bra samarbete mellan Alfa Laval, Liedholms och våra leverantörer att vi har lyckats med denna resa där Alfa Laval nu är världsledande på ballastvattenrening.